Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα φωτισμού προς ενοικίαση και πώληση

Η γνώση, η εμπειρία και ο κατάλογος με τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα κορυφαία ονόματα κατασκευαστών, είναι η προσφορά μας στην δική σας καλλιτεχνική έκφραση. Όμως γνωρίζουμε ότι τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι αρκετά χωρίς την κατάλληλη υποδομή.

Όλος ο εξοπλισμός μας είναι οργανωμένος με τρόπο που να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους και να βελτιώνει την ταχύτητα στο στήσιμο μιας παράστασης, δίνοντας περισσότερο χρόνο σε αυτό που αξίζει πραγματικά, την καλλιτεχνική έκφραση.

Βασικές αρχές μας!

Στο Ηχόπολις θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός μας θα αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Πριν φύγει ένα σύστημα για εγκατάσταση, ελέγχετε το επίπεδο λειτουργίας του με τα τελευταίας γενιάς μετρητικά μέσα που διαθέτει η εταιρεία μας.

Όμως γνωρίζουμε ότι τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι αρκετά χωρίς την κατάλληλη υποδομή. Όλος ο εξοπλισμός μας είναι οργανωμένος με τρόπο που να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους και να βελτιώνει την ταχύτητα στο στήσιμο μιας παράστασης, δίνοντας περισσότερο χρόνο σε αυτό που αξίζει πραγματικά, την καλλιτεχνική έκφραση.

Στο Ηχόπολις χρησιμοποιούμε τεχνολογία που μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε τις ποιοτικές λύσεις που αναζητούν από εμάς οι πελάτες μας. Επενδύουμε σε τεχνολογικά μέσα υπολογισμού και μέτρησης για βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τομείς

Επαγγελματικός Φωτισμός

  • Robe Lighting
  • Martin Lighting
  • Elation Lights
  • ADJ Lights

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες μας

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.