Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα επαγγελματικού ήχου για ενοικίαση

Με πάνω από 20 έτη παρουσίας το Ηχόπολις είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες PA rental στην Μεσσηνία. Η γνώση, η εμπειρία και ο κατάλογος με τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα κορυφαία ονόματα κατασκευαστών, είναι η προσφορά μας στην δική σας καλλιτεχνική έκφραση.

Από το θέατρο στην κλασσική μουσική και από το μπαλέτο στην Rock. Το Ηχόπολις έχει ήδη την τιμή και την χαρά της συνεργασίας με κορυφαία ονόματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα επαγγελματικού ήχου προς πώληση

Στο Ηχόπολις παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη στον τομέα της Ήλεκτρο – Ακουστικής, του καλλιτεχνικού Φωτισμού και της Εικόνας. Με την χρήση σύγχρονων λογισμικών σχεδίασης εξειδικεύουμε τον τύπο της εγκατάστασης που ταιριάζει στις ανάγκες σας υιοθετώντας μια άλλη Φιλοσοφία.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την μελέτη, πώληση, εγκατάσταση μέχρι και την συντήρηση ενός συστήματος. Η στρατηγική μας είναι απλή. Να παρέχουμε την οικονομικότερη λύση με την μέγιστη Λειτουργικότητα.

Βασικές αρχές μας!

Στο Ηχόπολις θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ο εξοπλισμός μας θα αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Πριν φύγει ένα σύστημα για εγκατάσταση, ελέγχετε το επίπεδο λειτουργίας του με τα τελευταίας γενιάς μετρητικά μέσα που διαθέτει η εταιρεία μας.

Όμως γνωρίζουμε ότι τίποτα απ όλα αυτά δεν είναι αρκετά χωρίς την κατάλληλη υποδομή. Όλος ο εξοπλισμός μας είναι οργανωμένος με τρόπο που να ελαχιστοποιεί την πιθανότητα λάθους και να βελτιώνει την ταχύτητα στο στήσιμο μιας παράστασης, δίνοντας περισσότερο χρόνο σε αυτό που αξίζει πραγματικά, την καλλιτεχνική έκφραση.

Στο Ηχόπολις χρησιμοποιούμε τεχνολογία που μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε τις ποιοτικές λύσεις που αναζητούν από εμάς οι πελάτες μας. Επενδύουμε σε τεχνολογικά μέσα υπολογισμού και μέτρησης για βέλτιστη απόδοση σε όλους τους τομείς

Ηχητικός Εξοπλισμός

  • SPEAKER CABINETS
  • MIXING DESKS
  • AMPLIFIERS
  • SOUND PROCESSORS

Σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπηρεσίες μας

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.