Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε την κάθε ιδέα σας.

Κοντά σας από το 2001

H εταιρεία Ηχόπολις δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής τεχνολογίας και της υποστήριξης εκδηλώσεων από το 2001 και η συνεργασία της με τους πιο έμπειρους τεχνικούς, εξασφαλίζει στους πελάτες της τεχνογνωσία και αξιοπιστία.

  • Μελέτη
  • Πώληση
  • Εγκατάσταση
  • Ενοικίαση
  • Κάλυψη Εκδηλώσεων
  • Κάλυψη Συναυλιών

Που απευθεινόμαστε

Το Ηχόπολις απευθύνεται σε επαγγελματίες και οργανισμούς που απαιτούν υψηλού επιπέδου λύσεις στον τομέα του επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού και της Εικόνας.

Ο στόχος μας

Στόχος η δημιουργία μιας εταιρείας με απόλυτη εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των επαγγελματικών συστημάτων Ήχου, Φωτισμού και της Εικόνας.

Επενδύουμε σε σύγχρονα μέσα

Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονα μέσα σχεδιασμού και μετρήσεων Ήλεκτρο – Ακουστικών συστημάτων, ενώ παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον τομέα του καλλιτεχνικού φωτισμού.

ΟΙ πιο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να μας επιλέξετε:

01

Αξιοπιστία

Το θέμα της αξιοπιστίας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για όλους τους ανθρώπους του Ηχόπολις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προδιαγραφές του κάθε προϊόντος, στην ποιότητα του καθώς και στην ασφαλή παράδοση του σε εσάς.

support

Απόδοση

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας για εμάς, όπως και η αξιοπιστία, είναι η απόδοση των προϊόντων. Και αυτό γιατί η απόδοση του κάθε προϊόντος είναι ικανή να επιτρέψει την πλήρη αξιοποίηση των προσόντων-ικανοτήτων ενός dj(επαγγελματία ή ερασιτέχνη).

colors

Παράλληλες Δραστηριότητες

Η εταιρεία μας, αναζητούσε πάντα τις τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή ποιότητα στις δουλειές που πραγματοποιεί. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον τομέα του ποιοτικού ήχου για μεγάλα events.